Sej med syrnet fløde

Du skal bruge: 
1 kg koldrøget sejfilet
(på fotoet har vi brugt
koldrøget hellefisk)
2 dl fløde
1/2 citron
1/4 rugbrød
Olie
6 radiser
Dild, kørvel og tallerkensmækkere
Salt og peber

Antal personer: 
4
Fremgangsmåde: 

Røget Sej: Fisken skæres i stykker på cirka 1 cm.
Syrnet fløde: Citron presses i fløden og krydres med salt og peber, stilles lunt i 1 time og piskes herefter let til den tykner til den ønskede konsistens.
Sprødt rugbrød: Rugbrød skæres i pålægstyndeskiver, pensles herefter med smør eller olie, drysses med salt og bages sprøde i ovnen ved 160 grader
Pynt: Radiser skæres tyndt på mandolinjern og lægges i isvand. Dild, kørvel og tallerkensmækkere plukkes i små buketter.

opskrift tilføjet af Dennis Hensel Sat, 12/08/2017 - 12:00