Cuvette med grønt

Du skal bruge: 
1 kg cuvette af kvie
Olie og smør til stegning
Hvidløg
Timiankviste
Salt og peber
1 kg kartofler
Løvstikke
Persille
500 g blandede svampe
Smør
1 skalotteløg
4-6 gulerødder
2 spsk honning
1 hjertesalat
20 bælgærter
En håndfuld ærteskud
10 radiser

Antal personer: 
4
Fremgangsmåde: 

Cuvetten krydres med salt og peber og brunes herefter af i olie. Læg et par fed hvidløg og lidt hele timiankviste ovenpå og bag herefter i ovn ved 160 grader til en kernetemperatur på 57 grader. Lad den trækker i minimum 30 min, inden den skæres i passende skiver.
Kartofler koges i letsaltet vand i 15-20 min, slukkes og trækker herefter færdig. Vendes efterfølgende med masser af friskhakket løvstikke og persille, lidt god olie og groft salt.
Svampene ristes hårdt af i smør, tilsæt herefter hakket skalotteløg og hvidløg og smag til med salt og peber.
Gulerødderne skrælles og flækkes på langs, krydres med salt, peber, smør og honning. Bages herefter i 20 min ved 180 grader.
Hjertesalaten skylles og skæres på langs, pyntes med tyndt skårne radiser og bælgede ærter. Vend salaten i lidt god olie og pynt med friske ærteskud.

opskrift tilføjet af Dennis Hensel Sat, 12/08/2017 - 12:06