Hvid chokolademousse

Du skal bruge: 
3 dl fløde
75g hvid chokolade
Hyldeblomstsaft
1/2 vaniljestang
50g æggehvider
50g flormelis
200g blandede bær
Pynt: fx hyldeblomster
eller lavendler.

Antal personer: 
4
Fremgangsmåde: 

Hvid chokolademousse: Fløde og vanilje koges op og den hvide chokolade piskes i til det er opløst. Stilles herefter på køl natten over, piskes så luftig med håndmikser og parfumeres med koncentreret hyldeblomstsaft.
Kyskager: Æggehvider piskes stive, tilsæt flormelis og pisk yderligere til massen er godt sej. Sprøjt dutter på bagepapir og bag i 3-5 timer ved 100 grader til de er sprøde.
Server moussen i en skål og pynt med bær, blomster og sprøde, knuste kyskager.

opskrift tilføjet af Dennis Hensel Sat, 12/08/2017 - 12:08