Sensommersalat med syrnet fløde

Du skal bruge: 
1 aubergine
2 små gule squash
2 Trompetsquash a' 20 cm
1 pære
5 blommer
1/2 agurk
Kronblade fra solsikke eller morgenfrue
Salt/peber
Olie til stegning
2,5 dl fløde
Saft fra 1/2 citron


Antal personer: 
4
Fremgangsmåde: 

Sensommersalat:
Aubergine og gule squash skæres i skiver af ca. 1 cm, drysses med salt og peber og steges let gyldne på panden i olie.
Trompetsquash og agurk skæres i skiver af ca. 1 cm, pæren skæres i stænger på langs og blommerne halveres og udstenes. Det hele anrettes, sammen med de stegte aubergine og squashskiver, tilfældigt på et fad og drysses med kronblade fra solsikke eller morgenfrue.

Syrnet fløde:
Citronsaft og fløde blandes sammen med et drys friskkværnet peber. Stil det ved stuetemperatur i ca 1 time. Hvorved fløden tykner. Syrnet fløde kaldes også fermenteret fløde.

opskrift tilføjet af Dennis Hensel Sat, 02/09/2017 - 11:45