Fødselsdag i september

Du skal bruge: 
175g hvedemel
1 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
85g rapsolie
180g sukker
2 æg
2,5 dl squash
70g hakkede mandler
2,5 dl piskefløde
1 spsk. flormelis
1,5 dl cremefraiche
Frugter og bær til pynt: Her er brugt danske, økologiske nektariner, druer, blåbær, hindbær og blommer.



Antal personer: 
8
Fremgangsmåde: 

Bund:
Hvedemel, bagepulver, sukker, hakkede mandler og vaniljesukker røres sammen. Raspolie, æg og squash røres i. Dejen hældes i en smurt springform og bages ved 180 grader i ca. 35 minutter og stilles til afkøling.

Creme:
Piskefløde piskes til flødeskum. Flormelis og cremefraiche vendes heri.

Saml kagen evd at komme cremen på toppen og pynt med sæsonens frugter og bær.

opskrift tilføjet af Dennis Hensel Sun, 03/09/2017 - 08:58