Græskardessert

Du skal bruge: 
Græskar dessert.
5 dl græskar fx fra rester fra et udhulet græskar
1/2 appelsin saft og revet skal
1 spsk citronsaft
1/2 tsk stødt kardemomme
1/2 tsk stødt kanel
12 mandler
1 dl piskefløde

Antal personer: 
3-4
Fremgangsmåde: 

Græskarstykkerne bages i ovnen ved 175 C i 25 min eller indtil de helt møre og bløde.
Græskar, appelsin, citron og krydderier blendes med en stavblender til alt er findelt og blandet.
Fløden piskes og mandlerne hakkes. Græskarmassen fordeles i 4 glas og pyntes med flødeskum og hakkede mandler. Serves afkølet.
Erstat evt flødeskum med det tykke fra kokosmælk (se billedet). Kan i stedet krydres med kakao/appelsin eller lime/ingefær.

opskrift tilføjet af Majken Bentzen Mon, 30/10/2017 - 17:08