Græskarkage med creme cheese frosting

Du skal bruge: 
Kage:
150 g blødt smør
100 g sukker
100 g brun farin
4 æg
250 g græskar
100 g hasselnødder (andre nødder kan også bruges)
150 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
1 tsk. Kanel
1 knivspids stødt ingefær

Frosting:
300 g flødeost netural
3 spsk flormelis
Saft og skal fra en ½ citron
Kornene fra en ½ vaniljestang

Antal personer: 
8
Fremgangsmåde: 

Kage:
Tænd ovnen på 160 °C varmluft.
Pisk smør, sukker og brun farin sammen. Rør æggene i ét ad gangen.
Fjern kerner og skræl fra græskaret og riv frugtkødet groft.
Hak hasselnødderne groft.
Bland græskar og nødder i dejen.
I en anden skål bandes mel, bagepulver, salt, kanel og stødt ingefær. Kom derefter dette op i dejen.
Kom massen i en smurt springform på ca. 20 cm i diameter og bag kagen i ca. 40-45 min. Kagen skal være kold før der kommes frosting på.

Frosting:
Rør flødeost med flormelis, citronsaft, vaniljekorn og ca. halvdelen af citronskallen. Smør frostingen på kagen og pynt med citronskal.

opskrift tilføjet af Anna Kirkeby Mon, 30/10/2017 - 22:06