Spumante med gløgg

Du skal bruge: 
En flaske spumante fx: Champagne, prosecco eller asti

Gløgg:
0,5 liter lækkert æblemost.
0,5 liter opblandet hyldeblomstsaft
5 tørrede stjerneanis
10 tørrede nelliker
3 stænger tørret kanel
1 økologisk appelsin
100 g frisk ingefær
1 chili





Antal personer: 
4
Fremgangsmåde: 

Æblemost og opblandet hyldeblomssaft hældes i en gryde. Krydderierne tilsættes sammen med appelsin og ingefær i skiver og den hele chili. Gløggen bringes i et hurtigt opkog og stilles derefter til afkøling i køleskabet natten over, hvor den også trækker smag. Jo længere tid den står, jo mere smag får den.
Drinken serveres i champagneglas med halv gløgg og halv spumante. Pynt evt. med en skive appelsin.

Drinken kan også serveres alkoholfrit med danskvand i stedet for spumante.

opskrift tilføjet af Dennis Hensel Mon, 11/12/2017 - 14:57