"Nordisk Cæsar Salat"

Du skal bruge: 
½ rødkål

Stegt and - eksempelvis resterne af juleanden

3-4 skiver brød (gerne rugbrød, dog er det surdejsbrød på billedet, da min mor ikke ville ofre det hjemmebagte rugbrød til croutoner :) )
olie og salt til croutonerne

Til dressing
2 spsk. tyttebærsyltetøj
1 tsk. fintrevet frisk ingefær
½ frisk rød chili
2 spsk. olivenolie
1 spsk. æblecidereddike

Antal personer: 
4
Fremgangsmåde: 

Skær brødet i passende stykker, vend i olie og salt og sæt i ovnen ved 200 grader i ca 15 minutter.

Snit rødkålen fint.

Bland ingredienserne til dressingen og vend rødkålen i det.

Læg anderesterne oven på rødkålen og top af med croutoner.

Velbekomme

opskrift tilføjet af Susanne Kolle Thu, 28/12/2017 - 15:21