Knækbrød med ramsløg

Du skal bruge: 
• 2,5 dl. hvedemel
• 2,5 dl. grahamsmel
• 0,5 dl. sesamfrø
• 0,5 dl. solsikkekerner
• 1 håndfuld ramsløg (omkring 30 blade)
• 1 tsk. bagepulver
• 2/3 tsk. fint salt
• 1 dl. smagsneutral solsikkeolie
• 1 dl. vand

Antal personer: 
8-10
Fremgangsmåde: 

Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Bland de tørre ingredienser i en skål. Smuldr olie i blandingen. Hak ramsløgene fint og rør dem i blandingen. Tilsæt vandet og saml dejen. Del den i to og rul hver dejklump ud mellem to stykker bagepapir. Hvis bagepapiret glider lidt rundt på bordet, kan det hjælpe at fugte bordpladen med en smule vand.
Brug et pizzahjul eller en skarp kniv til at skære det ubagte knækbrød i den størrelse stykker der ønskes. Dem på billedet er ca. 5x5 cm, og jeg fik lidt over 40 styk.
Bag knækbrødene i 18 minutter, til kanterne er gyldne. Når de er taget ud af ovnen, overføres de til en bagerist, hvor de køler ned og bliver sprøde.

Velbekomme!

opskrift tilføjet af Mau Lindow Wed, 04/04/2018 - 16:23