Rabarber-dessert

Du skal bruge: 
Rabarberkompot:
400 g rabarber - ca 7 stængler
100 g sukker

Crumble:
10 digestive kiks
100 g mørk chokolade

Creme:
500 g mascarpone
3 dl creme fraiche
2 spsk. flormelis
Vaniljekorn fra 1 vaniljestang (eller 2. tsk. vaniljesukker)

Antal personer: 
10
Fremgangsmåde: 

Rabarberkompot:
Snit rabarber i bidder, tilsæt sukker og kog op under omrøring indtil rabarberne er opløste og det meste af væden er fordampet - Der skal lige være to spsk væde til cremen.

Crumble:
Digestive kiks og chokolade hakkes fint og røres sammen. Brug evt. en minihakker eller riv det på et rivejern.

Creme:
Mascarpone, creme fraiche og 2 spsk væde fra din rabarberkompot piskes sammen med flormelis og vaniljekorn.

Anret:
Fordel rabarberkompot i bunden af glassene. Fordel derpå din crumble og top op med creme. Du kan med fordel benytte en sprøjtepose. Pynt evt. med et mynteblad.

opskrift tilføjet af Dennis Hensel Wed, 06/06/2018 - 22:03