Hurtig aspargespizza med dildgremolata

Du skal bruge: 
Dej
• 250 gram hvedemel
• 1½ dl. vand
• 2 spsk. olivenolie
• 1½ tsk. bagepulver
• ½ tsk. fint salt

Fyld
• 250 gram asparges
• 125 gram god vegansk ost (jeg brugte No-muh Dezent)
• 2 spsk. kapersknopper
• 1/3 tsk. fint salt
• 1/3 tsk. friskkværnet sort peber

Gremolata
• ½ bundt persille
• ½ bundt dild
• Skal fra ½ citron
• 1 fed hvidløg

Antal personer: 
2
Fremgangsmåde: 

Tænd ovnen på 225 grader, varmluft med undervarme.
Hak dild, persille og hvidløg meget fint. Riv citronskallen og rør alle ingredienserne sammen i en skål.
Fjern den trevlede del fra aspargesene og skær dem i diagonale skiver med en længde på ca. 4 cm. Vend aspargesstykkerne med olie, salt og peber.
Riv osten eller skær den i tynde skiver.
Rør mel, bagepulver og salt sammen i en skål. Tilsæt vand og olie og saml dejen. Tilsæt evt. 1-2 spsk. ekstra vand, hvis den virker lidt for tør, til at kunne rulles ud.
Rul dejen ud til en cirkel med en diameter på ca. 35 cm. Læg dejen på en bageplade beklædt med bagepapir, fordel ost, asparges og kapersknopper på dejen. Bag i ovnen i 12 minutter. Drys pizzaen med gremolata.

Velbekomme!

opskrift tilføjet af Mau Lindow Fri, 08/06/2018 - 13:16