Kernebrød med hytteost, æble og honning

Du skal bruge: 
Brød:
4 æg
1 dl solsikkekerneolie
2 tsk groft salt
100 g sesamfrø
100 g hørfrø
100 g afskallede hampefrø
150 g mandelmel
150 g solsikkefrø

Topping
Honning
Hytteost
Æble

Antal personer: 
6
Fremgangsmåde: 

Brød: Æg og solsikkekerneolie piskes sammen med salt, til det er luftigt. Sesamfrø, hørfrø, afskallede hampefrø, mandelmel og solsikkefrø tilsættes, og det hele røres sammen. Dejen hældes i en smurt brødform, der er ca. 10 x 25 cm og bages ved 170° i 60-70 minutter. Brødet afkøles inden anretning.

Anretning: Brødes skæres i passende skiver og anrettes med en god klat hytteost, æbler i skiver og lækkert friskslynget honning.

opskrift tilføjet af Dennis Hensel Sat, 11/08/2018 - 12:46