Röstiburger

Du skal bruge: 
Rösti:
400 g kartofler
1 løg
1 æg
Salt
Peber
Olie til stegning

Fyld:
En rulle gedeost
1 squash
Salat

Dressing:
¼ dl creme fraiche
2 fed hvidløg
Hvidvinsbalsamico

Antal personer: 
2
Fremgangsmåde: 

Rösti: Kartoflerne skylles og koges med skrællen, indtil de er møre uden at være udkogte. De rives derefter sammen med løg. Kartoffelskrællen falder af under rivningen og kasseres. Det revne kartoffel og løg smages til med salt og peber og røres sammen med ægget. Massen deles i fire kugler, som presses flade – det er noget klistres stads, så det er nemmest at presse dem flade mellem to stykker madpapir. De flade röstis steges på panden i rigeligt olie.

Anretning: Burgeren anrettes med oliestegte, skiveskårne gedeost og squash. 

Dressingen er simpel: Rørt creme fraiche med knuste hvidløg. Til sidst toppes burgeren med et skvæt hvidvinsbalsamico for at tilsætte lidt syre samt et drys salt og friskkværnet peber.

opskrift tilføjet af Dennis Hensel Sat, 11/08/2018 - 12:54