Ginlikører med mirabelle og slåen

Du skal bruge: 
Mirabeller
Slåen
5 Mandler
Sukker
Gin

Mængde afhænger af beholder. Jeg har taget udgangspunkt i 75 cl henkogningsglas.

Fremgangsmåde: 

Ginlikør med mirabelle: Fyld et 75 cl henkogningsglas halvt op med mirabeller. Tilsæt 4 spsk sukker og fyld glasset op med gin. Lad mirabellerne trække i ginen i 3 måneder. Sukkeret vil falde til bunds, så det er en god idé at røre lidt rundt med en ske i ny og næ. Den færdige likør filtreres gennem et kaffefilter eller klæde.

Ginlikør med slåen: Fyld et 75 cl henkogningsglas halvt op med slåen, som har været frosset ned i 24 timer. Tilsæt mandler, 4 spsk sukker og fyld glasset op med gin. Lad slåen trække i ginen i 3 måneder. Sukkeret vil falde til bunds, så det er en god idé at røre lidt rundt med en ske i ny og næ. Den færdige likør filtreres gennem et kaffefilter eller klæde.

opskrift tilføjet af Dennis Hensel Sat, 11/08/2018 - 13:05