Bladbedetærte med kartofler og kapers

Du skal bruge: 
1 rulle øko tærtedej
3 æg
Ca 1 dl mælk
25 gr frisk revet grana eller parmesan

10 bladbeder
3 små kartofler
1 håndfuld saltet kapers
1 stor teskefuld timian
Lidt olie til at stege i
Lidt salt og peber

Antal personer: 
4
Fremgangsmåde: 

Fremgangsmåden her...
Rens bladbederne. Skær stilken fra bladet. Skær bladene i strimler og stænglen i små stykker. Kartoflerne skrælles og skæres i små tern. Sauter kartoflerne og timian, salt og peber i ca 10 min. Og tilsæt bladbederne til det falder sammen. Skyld kapers 3 gange, så salten er væk. Riv granaen fint.
Rør æg og mælk sammen.
Rul tærtedejen ud i fadet. Fordel grøntsagerne og kapers jævnt og hæld ægge blandingen over. Og til sidst osten.
Bages ved 175 grader varmluft i ca 20 min

opskrift tilføjet af Charlotte Gissel Tue, 23/10/2018 - 19:56