Blændende kærlighed

Du skal bruge: 
2-3 (rød)løg eller 1-2 porrer
1 (mad)æble
1 pakke (kalkun)bacon
8 kartofler
1 pastinak
1/2 selleri

Antal personer: 
2
Fremgangsmåde: 

 

Bacon skæres i tern/strimler, steges sprødt og lægges til side. Løg og æbler i tern steges bløde og møre, gerne i resten af fedtet fra baconen. Kartofler og rodfrugter koges møre i usaltet vand og piskes til mos med en klat smør/sjat olie og mælk/fløde/kogevand og smages til med urtesalt og muskat. Mosen anrettes på tallerkner, bacon varmes igennem sammen med løg og æble og det anrettes oven på mosen. Serveres med hakkede, syltede rødbeder eller en klat god (hjemmelavet) ketchup.

/Fenja

 
 

opskrift tilføjet af Fenja Søndergaard Sun, 11/10/2015 - 18:50