Den pivfrække kålsalat

Du skal bruge: 
400 g kål (her grønkål - men den fungerer også rigtig godt med hvidkål)
200 g fenikel
4 små æbler
100 g hindbær (gerne fra frost)
½ citron
3 spsk olie
1 spsk æblecidereddike
1 spsk honning
1 tsk salt
20 gram nødder (her hasselnødder)

Antal personer: 
4
Fremgangsmåde: 

Hak kålen og fenikel fint. Skær æblerne i små tern og vend kål, æble og fenikel sammen.
Riv skallen af en halv økologisk citron og pres saften. Tilsæt olie, eddike, salt og honning. Hvis hindbærene er fra frost bør de skolles før de vendes i blandingen. Mos hindbærene sammen med den øvrige væde og hæld blandingen over salaten.
Hak nødderne groft og drys på toppen.

opskrift tilføjet af Susanne Kolle Thu, 10/03/2016 - 19:22