Forårsfrisk hønsesalat

Du skal bruge: 
Hønsesalat:

ca. 350 g trevlet kylling fra to kogte suppehøner eller andet kogt kylling
200 g bacon i tern
2 dl græsk yoghurt, skyr, creme fraiche eller lignende
1 dl mayonnaise
1 tsk sennep
3 forårsløg
5 radiser
1 lille bakke karse
Smag til med salt, peber og citron

Tilsæt evt. et fintsnittet æble hvis der mangler sødme


Lynsyltet rabarber:

1 dl sukker
1 dl æblecidereddike (eller anden eddike)
100 g rabarber

Gang evt. opskriften op hvis der ønskes mere til anden brug

Antal personer: 
Ca. 4 personer
Fremgangsmåde: 

 
-       Bland sukker og æblecidereddike sammen i en lille gryde og varm det indtil det koger og sukkeret et opløst.
-       Snit rabarberen fint og put det i en skål. Når syltelagen er færdig hældes den over rabarberen og stilles væk indtil det skal bruges
-       Steg bacon til det er sprødt og lad det evt. dryppe af på lidt køkkenrulle.
-       Bland yoghurt, mayonnaise og sennep sammen i en ny skål.
-       Snit forårsløg og radiser efter hvor fint det foretrækkes og put det i skålen.
-       Tilsæt kylling, bacon og karse.
-       Hæld lagen fra rabarberen og put det i skålen. Gem evt. lidt til pynt.
-       Rør godt og smag til med salt, peber og citron

opskrift tilføjet af Anna Kirkeby Thu, 05/05/2016 - 18:14