Forårsruller med kål

Du skal bruge: 
Forårsrulledej, 8 stk.
1 rødløg
100g grønkål
300g hvidkål
1 spsk olie til stegning
2 tsk karry
1 tsk rosmarin

Evt. 200g hakket oksekød

Antal personer: 
2
Fremgangsmåde: 

Start med at skære kål og grønt i fine strimler. Kom olie på en pande hvortil du har et låg. 
Hvis du vil have kød i svitses det først. Derefter tilsættes grøntsagerne og krydderier, kom låg på og lad det svitse videre indtil det hele er faldet lidt sammen. 
Imens skilles forårsrulledejene fra hinanden, så de er klar til at blive fyldt med grøntsagerne. 
Når grøntsagerne er faldet lidt sammen slukkes der for varmen.
Forårsrullerne samles ved at komme en skefuld fyld på, fold først den ene ende ind over, så de to side-ender, rul den færdig.
De varmes i ovnen ved 180 grader almindelig ovn i ti minutter, hvorefter de vendes og får fem minutter på den anden side. 
Serveres gerne med sur-sød sauce og soya. 
 
Forårsrulledejen kan købes på frost hos asiatiske købmænd, der ligger blandt andet en nede ved banegården.
Det forårsrulledej du ikke bruger kan fint fryses igen. 
Du kan desuden bruge præcis de grøntsager, kåltyper og krydderier du vil. Jeg har selv også god erfaring med hvidkål, revne gulerødder, almindelige løg og hakket svinekød. 

opskrift tilføjet af Lene Bek Jørgensen Thu, 17/03/2016 - 20:09