Frisk efterårssalat

Du skal bruge: 
1 spidskål
4 mellemstore spiseæbler (ikke madæbler da de er for syrlige)
en håndfuld græskarkerner
200 g feta

1 tsk. grov sennep
2 tsk. sukker/honing
2 tsk. hindbær eddike (andre typer kan også bruges)
1 dl. rapsolie (eller anden form for smagneutral olie)

Antal personer: 
4
Fremgangsmåde: 

Græskarkernene ristes langsomt på en tør pande mens de andre ingredienser tilberedes.
Spidskålen snittes fint og æblerne skæres i tern. Fetaen skæres ligeledes i tern.
 
Vinagrette:
Sennep, sukker/honing, eddike og olivenolien røres sammen og smages til. 
 
Alle ingredienserne blandes lidt forsigtigt så fetaen ikke smadres for meget.

opskrift tilføjet af Sara Waack-Möller Thu, 22/10/2015 - 08:57