Frisk efterårssalat

Du skal bruge:
1 spidskål
4 mellemstore spiseæbler (ikke madæbler da de er for syrlige)
en håndfuld græskarkerner
200 g feta
1 tsk. grov sennep
2 tsk. sukker/honing
2 tsk. hindbær eddike (andre typer kan også bruges)
1 dl. rapsolie (eller anden form for smagneutral olie)
4 mellemstore spiseæbler (ikke madæbler da de er for syrlige)
en håndfuld græskarkerner
200 g feta
1 tsk. grov sennep
2 tsk. sukker/honing
2 tsk. hindbær eddike (andre typer kan også bruges)
1 dl. rapsolie (eller anden form for smagneutral olie)
Antal personer:
4
Fremgangsmåde:
Græskarkernene ristes langsomt på en tør pande mens de andre ingredienser tilberedes.
Spidskålen snittes fint og æblerne skæres i tern. Fetaen skæres ligeledes i tern.
Vinagrette:
Sennep, sukker/honing, eddike og olivenolien røres sammen og smages til.
Alle ingredienserne blandes lidt forsigtigt så fetaen ikke smadres for meget.
- Log på for at kommentere