Grønkålssalat med stjerneanis og rodfrugter

Du skal bruge: 
10 blade grønkål
1 spsk. honning
4 stjerneanis
3 spsk. oliven olie
1 spsk. balsamico eddikke
200 gram bagte rodfrugter – evt. fra dagen før
salt og peber

Fremgangsmåde: 

Snit grønkålen meget fint

Knus stjerneanis i en morter. Har du ikke en morter kan du knuse dem mellem to skeer. Stykkerne bliver lidt grovere, og man får ikke nær så meget aroma frigivet fra frøene. I så fald kan man lave marinaden dagen før og lade den trække, og si marinaden inden den bliver hældt over salaten.

Bland marinaden af honning, anis, olie og eddikke og smag til med salt og peber

Vend hele molevitten rundt i en stor skål.

Tilsæt evt. grønkålschips (se opskrift på hjemmesiden) lige inden servering

 

opskrift tilføjet af anonym Mon, 28/01/2013 - 19:17