Grønne hotdogs med syltet fennikel

Du skal bruge: 
Grønne hotdogs:
gode pølser
salat
agurk
forårsløg
ketchup og remoulade

Syltet ingefær:
1 fennikel
1 dl eddike
4 dl vand
4 små spsk honning

Antal personer: 
4
Fremgangsmåde: 

Lav gerne den syltede fennikel om morgenen eller dagen før. 
Skær fennikel i tynde skiver og kom det i en skål. Bland vand, eddike og honning i en anden skål, rør rundt til det har en ensartet masse. Hæld det over det tyndskårede fennikel. Det skal gerne dække, så hvis ikke det gør det, kan der laves mere eddike-blanding. Stil på køl med et låg eller andet over. Kan holde sig i cirka to uger på køl. 
De grønne hotdogs laves ved at varme pølserne, gerne på en grill eller grillpande. Skær derefter agurk og forårsløg i skiver. Rens salaten. Så er der bare tilbage at samle den grønne hotdog og pynte godt med syltet fennikel. 
Tip: Syltet fennikel kan også bruges til sandwich, til at peppe rugbrødsmadderne op, og sågar til en syrlig sorbet, fx rababersorbet. 

opskrift tilføjet af Lene Bek Jørgensen Thu, 18/05/2017 - 19:29