Ka' De li' rygeost?

Du skal bruge: 
800 g nye kartofler
200 g rygeost
2,5 dl creme fraiche
Saften fra 1/4 citron
300 g ærter
Salt og peber

Pynt og smag:
Revet citronskal
Spæde, violette-grønkålsblade
Grønkålsblomster
Ærter
Hakket persille






Antal personer: 
4
Fremgangsmåde: 

Nye kartofler skylles grundigt og skæres i mundrette bidder. De koges i saltet vand til de er møre men faste. Kartoflerne afkøles inden servering.

Rygeost vendes med creme fraiche, citronsaft og ca 250 g ærter til en tyk creme og smag til med salt og peber. Anret de afkølede kartofler på en fad og læg små klatter af cremen imellem. Drys med revet citronskal, persille og ærter. Kun fantasien sætter grænser. Her er fx brugt spæde, violette-grønkålsblade og grønkålsblomster.

 

opskrift tilføjet af Dennis Hensel Thu, 18/05/2017 - 21:19