Kylling med rabarber

Du skal bruge: 
400g kyllingefilet
Olie til stegning
4 tsk karry
200g rababer
En hønsebouillonterning samt 1 dl kogende vand
2 tsk honning
2 tsk garam masala (er et krydderi)
2 1/2 dl fløde

Purløg til pynt
Ris som tilbehør

Antal personer: 
4
Fremgangsmåde: 

Start med at rense kyllingefileterne og skære dem i tern. Kom olie på en pande og tænd for blusset. Når olien er varm tilsættes karry, som lige skal svitse et minuts tid. Herefter tilsættes kyllingestykkerne. Lad dem svitse, indtil de tager farve og ikke længere ser rå ud. 
Imens renses rabarberne og skæres i små stykker. Kom disse i et ovnfast fad. Når kyllingen er færdig kommes også disse i fadet. 
Ved siden af laves flødeblandingen i en skål. Kom først 1 dl kogende vand i sammen med hønsebouillonterningen, så den opløses. Derefter tilsættes honning, garam masala og fløde. Rør forsigtigt rundt. 
Den færdige flødeblanding hældes over kyllingestykkerne og rabarberstykkerne. Rør forsigtigt rundt, så det hele blandes. 
Stil fadet i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 20 minutter. 
Inden servering pyntes med purløg. 
Husk at sætte risene over og kog dem som anvist på pakken. 

opskrift tilføjet af Lene Bek Jørgensen Mon, 27/06/2016 - 19:51