Lun kartoffelsalat

Du skal bruge: 
2 æg
1 kg kartofler
1/2 broccoli
1 rødløg med top
2 glaskål
Evt. 5/6 radiser

Dressing
3 spsk æbleeddike
1 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
Salt og peber
Evt friske krydderurter fx løvstikke, basilikum og timian

Fremgangsmåde: 

Æggene koges til de er hårdkogte. Kartoflerne skrabes, skæres i stykker og koges i saltet vand. Broccolien skylles godt og hver buket deles i 4-5 stykker. Lige inden kartoflerne er færdige tilsættes broccoli buketterne. De skal kun lige akkurat koge med, så der stadig er bid i dem. Løget hakkes og glaskålet skrælles og skæres i stave. Radiserne skæres i skiver og de kogte æg i tern. Det hele lægges i en skål sammen med de nykogte kartofler og broccoli. Dressingen hældes over og salaten blandes. Salaten serves lun som aftensmad eller kold dagen efter. 

opskrift tilføjet af Majken Bentzen Tue, 26/05/2015 - 19:04