Lynstegte rodfrugter

Du skal bruge: 
Et udvalg af vintergrøntsager, eks.

- gulerødder
- selleri
- løg
- rød/hvidkål
- rosenkål
- jordskokker
- gulerødder
- persillerødder
- pastinakker

Fremgangsmåde: 

Grøntsagerne skæres i fine stave og steges i olie tilsat krydderier efter smag, eks. hvidløg, ingefær, chutney, soya.

Steges til de stadig er sprøde, men ikke rå. Serveres som tilbør eller blandes med en rest kogt ris, pasta eller nudler der steges med til sidst. Spises som hovedmåltid eller som tilbehør til et stykke kød.

Prøv at drysse med tørristet sesamfrø lige inden servering, at tilsætte lidt friske eller langtidsbagte tomater, lidt citronsaft eller revet citronskal.

/Fenja

opskrift tilføjet af Majken Bentzen Sun, 11/10/2015 - 22:21