Oksekød i krydret spinat

Du skal bruge: 
400g spinat
1 løg
2 store fed hvidløg
1 spsk revet ingefær
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
1 tsk garam masala
1 tsk chilipulver/chiliflager
1 tsk gurkemeje
1 tsk salt
2 dl fløde (jeg brugte soyafløde - kan også skiftes ud med kokosmælk)
Oksekød i stykker
smør eller olie til at stege i

Antal personer: 
4
Fremgangsmåde: 

Snit løg, hvidløg og riv ingefæren.
Varm en gryde op med lidt olie eller smør.
Tilsæt krydderierne, løg, hvidløg og ingefær og svits det et par minutter.
Blend spinaten med en stavblender imens.
Brun køddet på panden. 

Tilsæt spinaten, salt, fløde og det brunede kød til løg og krydderier.

 

Lad retten simre i 10-15 minutter.

 

Retten er inspireret af den indiske palak paneer og er derfor serveret med naan-brød til. 

opskrift tilføjet af Susanne Kolle Wed, 10/05/2017 - 19:49