Prinsessesalat

Du skal bruge: 
1 rødbede
1 skive selleri, ca. 1½ cm, alternativt en stor persillerod eller pastinak
80 g bønnespirer, alternativt en groftrevet gulerod

Dressing:
1 spsk olie
1 spsk flydende honning
1 spsk eddike
Revet skal af ½ øko-citron
1½ cm frisk peberrod, fintrevet

Antal personer: 
3
Fremgangsmåde: 

Rødbede og selleri skrælles og skæres i fine flager med kartoffelskrælleren. Blandes med bønnespirer. Dressingen rystes sammen. Det gøres lettest i et tomt syltetøjsglas med låg. Dressingen hældes over salaten og den blandes. Anrettes fint på et fad, så farve og form kommer til sin ret. Lad gerne salaten trække en time eller to inden serveringen, så smager træder kraftigt frem. Fenja

 

opskrift tilføjet af Majken Bentzen Mon, 21/09/2015 - 17:04