Quinoasalat med squash

Du skal bruge: 
1 squash
1 løg
1 klat smør
1 spsk olie
100g quinoa
2 tsk timian
Lidt persille
En lille håndfuld pinjekerner, eventuelt ristede
Salt og peber

Antal personer: 
2
Fremgangsmåde: 

Skær squashen i tynde skrå skiver og løget i ringe. Varm olie og smør på en pande, tilsæt løg, squash, timian og krydr med salt og peber. 
Lad det stege til squashen er mør, det tager cirka 20 minutter. Husk at rørw rundt nogle gange undervejs. 
Skyl imens quinoaen grundigt i koldt vand. Kom det i en gryde med nyt vand, så det dækker, og lad det simre i cirka 12 minutter. Kom det derefter i en sigte, så vandet kan dryppe fra. 
Til sidst vendes quinoaen sammen med grøntsagerne, og der pyntes med persille og pinjekerner. 

opskrift tilføjet af Lene Bek Jørgensen Sun, 14/05/2017 - 18:17