Ramsløgsfalafler

Du skal bruge: 
250 g tørrede kikærter
30 blade ramsløg
1/2 citron (saft og skal)
1 tsk tørret koriander (frø)
1 tsk spidskommen
1 tsk salt
Olie til stegning

Fremgangsmåde: 

Kikærterne udblødes 15 timer i koldt vand og skylles derefter grundigt. Ramsløgsbladene skylles og hakkes groft. Det hele, undtagen olien, blendes i en foodprocessor eller køres gennem en kødhakker. Massen presses sammen og formes som små flade frikadeller, som steges på en pande i rigelig olie til de er gyldne og sprøde, ca 2 min på hver side. Serves fx med humus og rodfrugtfritter
 

opskrift tilføjet af Majken Bentzen Tue, 22/03/2016 - 23:21


Kommentarer

Haps. Lækkert - god ide med ramsløg. Hvis man er typen der er ude i lidt dårlig tid som mig, kan kikærter på dåser også bruges har jeg erfaret flere gange :-)
De kan også fint laves i ovn, hvis man vil spare lidt på olien.
Haps. Lækkert - god ide med ramsløg. Hvis man er typen der er ude i lidt dårlig tid som mig, kan kikærter på dåser også bruges har jeg erfaret flere gange :-)
De kan også fint laves i ovn, hvis man vil spare lidt på olien.