Regnbuefrikardeller

Du skal bruge: 
400g hk. svinefars
400g grøntsager
2 æg
salt og peber
evt. mel, hvis der er behov for at få en lidt tørrere konsistens
Olie til at stege i

Antal personer: 
4-6 personer + lidt til madpakken
Fremgangsmåde: 

Pep dine dunser op ved at bruge revet / finthakket grønt i farsen.
På billedet er der brugt rødbedde, palmekål, og gulerods pulp som er et biprodukt ved juicing. Der kan også sagtens bruges friske revne / hakkede grøntsager. I så fald kan det blive nødvendigt med lidt mel til at få en god jævn konsistens på farsen.
Bland ingredienserne til en sammenhængende fars. Lad eventuelt farsen hvile i 30 min på køl. Form herefter frikardeller som steges ved middelvarme i 7-8 min på hver side (for at sikre at de er godt gennemstegte da eksempelvis rødbedder i farsen kan gøre det svært at afgøre ved gennemskæring.
Her serveret med en grøn salat (salat, broccoli, agurk og ærter), ovnbagte kartoffelbåde og en glaskål og gulerodstzatziki.

opskrift tilføjet af Susanne Kolle Sun, 16/08/2015 - 21:32