Rodfrugtfritter

Du skal bruge: 
Tøm grøntsagsskuffen for rodfrugter, eks.:
Kartofler
Selleri
Kålrabi
Persillerødder
Pastinakker

Fremgangsmåde: 

Rens grøntsagerne og skær dem ud i stave, ca. ½ x ½ cm tykke. Vend dem i rigeligt olivenolie og drys salt og evt. krydderier over dem. Jeg plejer at bruge en god urtesalt.

Læg fritterne i et lag på bagepapir på en bagplade og bag/steg dem ved 200 grader i ca. 45 minutter. Smag hvornår de er møre. Hvis du bruger kartofler, er det vigtigt at de bliver helt møre og gerne lidt sprøde og gyldne. De andre grøntsager kan godt serveres inden de er helt møre.

Server dem som tilbehør hvor du normalt ville servere kartofler.

/Fenja

 Tilsæt evt saften fra en halv citron til olivenolien som rodfrugterne vendes i. Syren klæder de søde rodfrugter.

opskrift tilføjet af Majken Bentzen Sun, 11/10/2015 - 22:46