Rodfrugtpizza

Du skal bruge: 
rødbeder
kartofler
jordskokker
persillerod
pastinakker

Fremgangsmåde: 

Fremgangsmåden her...
Almindelig pizzadej laves – efter den opskrift man nu bedst kan lide. Fx /opskrifter/kartoffelpizza
Rodfrugterne skæres i tynde skiver (hvis man har et mandolinjern, er det langt det nemmeste). Alle rodfrugter kan blandes eller man kan lave en hel pizza kun med en enkelt topping.
Under rodfrugterne smøres et tyndt lagt pesto ud af den slags man bedst kan lide (man bruger ca 1 glas på 2 pizzaer), og ovenpå lægges rodfrugterne så de dækker og gerne overlapper hinanden lidt. Der rives en god ost udover fyldet og sluttes af med groft salt. På kartoffelpizza kan der med fordel drysses frisk rosmarin ud over inden den bages.
Pizzaen skal alt efter rodfrugternes tykkelse bages ved 200 grader i ca. 20 min.
 

opskrift tilføjet af Sara Waack-Möller Mon, 22/06/2015 - 19:10