Rødbedekage

Du skal bruge: 
500 g rødbeder
2 store stykker ingefær
3 store æg
1 1/2 dl honning
1 3/4 dl olie
2 tsk vanillesukker
2 tsk bagepulver
250 g hvedemel
1/4 salt
1/2 tsk kardemomme
1/2 tsk kanel
Lidt appelsinsaft efter smag!

Fremgangsmåde: 

- Rødbederne koges og skallen smuttes af. De blendes med ingefær.

- Æggeblommerne, honning, olie, krydderier blendes med rødbederne.
- Melet tilsættes lidt ad gange 
- æggehviderne piskes i en anden skål i anden skål og vendes i dejlen,

Kagen kommes i en form så den er ca. 2-3 cm i tykkelsen 

Bages i ca. 40 min ved 180 grader - den skal være meget blød men ofte skal den have lidt længere tid.

God fornøjelse:)

opskrift tilføjet af anonym Thu, 14/03/2013 - 19:34