Rødbedepasta med fritterede jordskokker

Du skal bruge: 
6 gulerødder (evt. assorterede farver som her)
3 mellemstore rødbeder
½ kg jodskokker
2 porrer
½ liter solsikkeolie (eller ande olie med højt rygepunkt som kan bruges tli at frittere i)
250 g båndpasta

Antal personer: 
2-4
Fremgangsmåde: 

Skrub jordskokkerne og skær dem i mindre mundrette stykker.
Kog jordskokkerne i 5 minutter og hæld vandet fra.
Varm olien op i en pande og put jorskokkerne forsigtigt i olien, når den er varm (det er den når det syder og bobler hvis man drypper et par dråber vand i olien).
Når jordskokkerne er gyldne tages det op af olien og lægges til at dryppe af på køkkenrulle samt drysses med salt.
Riv rødbeder og gulerødder. Skær porre i ringe.
Steg grøntsagerne på panden og smag til med salt og peber mens pastaen koger.
Bland herefter grønt og pasta og put jorskokkerne ovenpå før der serveres.

opskrift tilføjet af Susanne Kolle Sun, 05/02/2017 - 13:27