Samosa

Du skal bruge: 
Fyld til 8 stk. samosa:
1 Stort løg
2 fed hvidløg
75 g kartoffel (vi brugte lidt mere)
1 stang bladselleri
2 spsk. Olie
100 g fetaost
1 tsk. Fennikelfrø
1 æble
1 tsk. Karry
Salt og peber
Chili hvis man gerne vil have det stærkere
1 æg
2 plader fillodej

Fremgangsmåde: 

1.Hak løg og hvidløg fint. Skær kartoffel, gulerod og selleri i små tern. Varm olie på panden, og steg grønsagerne + æble i et par min. Og læg det på en tallerken. Smuldrer fetaosten og tilsæt det til grønsags fyldet. Rist fennikelfrø på panden i et min. Og tilsæt dem til fyldet sammen med karry evt. chili og salt og peber.

2.Pisk ægget sammen og pensel filodejspladerne med det. Klip 8 strimler filodej. Læg fyldet i den ene ende af dejstrimlerne, fold et hjørne og fold hele tiden trekanen, så der opstår flere lag dej omkring fyldet. Forsæt med alle 8 samosaer.

3. Filodejen pensles grundigt med olie og bages i oven ved 200 grader til dejen er sprød.

opskrift tilføjet af anonym Thu, 14/03/2013 - 20:29