Samosa filopakker med vintergrønt og oksekød

Du skal bruge: 
2 små porrer
200 g mixede beder
400 g hakket oksekød
2 tsk karry
1 tsk salt
olie til stegning og pensling
1 rulle filodej

Antal personer: 
4
Fremgangsmåde: 

Skær porrene i fine ringe og skræl bederne som rives groft.
Steg karryen af i olie og svits porrene. Tilsæt det hakkede oksekød og svits dette til det skifter farve. Tilsæt herefter de groftrevne beder og salt. Lad det simre 10 minutter.
Filodejspladerne deles i fire aflange stykker.
Put en til to teskefulde fyld nederst i det ene hjørne af folidejen. Fold herefter det ene hjørne op således der dannes en trekant om fyldet. Fold herefter dejen til alle kanter er lukkede. Der bliver ca. 20 stk. 
Pensl filodejspakkerne med olie og bag dem 20 minutter ved 200 grader. 

opskrift tilføjet af Susanne Kolle Thu, 10/03/2016 - 19:09