Sommergrønt

Gartneriet Sommergrønt var fra starten, i 1990, 100% økologisk drevet og underlagt statskontrol.
 
Intention er, at producere sunde og ubehandlede fødevare på en bæredygtig facon. I 2007 begyndte en ny epoke for Sommergrønt, hvor de besluttede at stoppe udviklingen frem mod stadig større og mere intensiv økologisk produktion, til i stedet at satse alene på et direkte salg fra gartneriet til kunden. De blev dermed en del af den aktuelle bevægelse, der ønsker at skabe en direkte sammenhæng “fra jord til bord”, som også fødevarefællesskabet er en del af.
 
“Vi skal sammen med vores kunder opbygge et spændende og overraskende sted, der er rart at være på og besøge.”
 
Omlægningen betød, at de kunne udvide sortimentet fremfor at producere få produkter i et stort volumen, og holde fokus på gårdsalg samt afsætning til lokale forhandlere og restauranter. http://www.sommergroent.dk