rosenkål

Du skal bruge: 
10 rosenkål
1 æble
1 halv potte persille
Saft fra 1 citron
1 tsk honning
2 spsk oliven olie
Salt og peber
1 dl kogt perlebyg
En håndfuld ristet mandler

Antal personer: 
2-3
Fremgangsmåde: 

Fremgangsmåden her...
Vask rosenkål og æble. Tag evt de yderste blade fra rosenkålene. Skær kålen fint, helst på et mandolinjern. De blade der er tilbage snittes i hånden. Hak persillen groft også stænglerne. Æblet skæres i tynde både og halveres.
Honningen røres ud i citronsaften og tilsæt olien og salt og peber.
Rist mandlerne på en pande ved middel varme.
Salaten har godt af at trække et par timer.
Tilsæt hakket mandler

Inspireret af Meyers rosenkåls salat med æbler og kikærter

opskrift tilføjet af Charlotte Gissel Tue, 23/10/2018 - 20:02


Du skal bruge: 
200g aspargeskartofler
200g rosenkål
200g brune champignon
1 hakket løg
50g bacon i strimler
Olie til stegning

Antal personer: 
2
Fremgangsmåde: 

Aspargeskartoflerne skubbes og forkoges i fem minutter. Herefter skæres de i mindre stykker.
Bacon og løg steges på panden i lidt olie.
Herefter tilsættes champignon, rosenkål og kartoffelstykkerne. Dette steges i ca 15 minutter over moderat varme.
Og så er der serveret :)

opskrift tilføjet af Susanne Kolle Thu, 24/11/2016 - 21:30