æble

Du skal bruge: 
10 rosenkål
1 æble
1 halv potte persille
Saft fra 1 citron
1 tsk honning
2 spsk oliven olie
Salt og peber
1 dl kogt perlebyg
En håndfuld ristet mandler

Antal personer: 
2-3
Fremgangsmåde: 

Fremgangsmåden her...
Vask rosenkål og æble. Tag evt de yderste blade fra rosenkålene. Skær kålen fint, helst på et mandolinjern. De blade der er tilbage snittes i hånden. Hak persillen groft også stænglerne. Æblet skæres i tynde både og halveres.
Honningen røres ud i citronsaften og tilsæt olien og salt og peber.
Rist mandlerne på en pande ved middel varme.
Salaten har godt af at trække et par timer.
Tilsæt hakket mandler

Inspireret af Meyers rosenkåls salat med æbler og kikærter

opskrift tilføjet af Charlotte Gissel Tue, 23/10/2018 - 20:02


Du skal bruge: 
7,5 dl Søbogaard koncentreret hyldeblomstsaft
12 dl vand
7 dl. æblemost
3 æbler i tern
1 frisk ingefær i tern
1 chili i store skiver
2 kanelstænger
3 stjerneanis

Antal personer: 
16
Fremgangsmåde: 

Alle Ingredienser hældes i en gryde, bringes i kog og serveres varmt til folk som fryser.

opskrift tilføjet af Dennis Hensel Thu, 04/10/2018 - 10:04