Selleri quinoa glaskål

Du skal bruge: 
1 knoldselleri
1 glaskål
1 potte dild
1/2 potte persille
1 dl rød eller sort quinoa
1 spsk olivenolie
Salt

Dressing
1 fed hvidløg
Saft af en halv citron
4 spsk oliven olie
1 tsk honning
1 tsk sennep
Salt og peber

Antal personer: 
4
Fremgangsmåde: 

Skær sellerien i små tern og vend det med olivenolien og salt. Bages 20 min ved 175 grader varmluft. Skyld quinoa og kog dem i 10 min i 2 dl vand. Skræl glaskålen og skær det i tern. Hak krydderurterne og brug også stænglerne. Bland alle ingredienserne til dressing godt sammen. Og bland det sammen med glasskål og urterne. Tilsæt selleri og quinoaen når det er afkølet. Lad salaten trække 30 min. Smag til med salt og peber. Server

opskrift tilføjet af Charlotte Gissel Tue, 01/01/2019 - 16:21